Nog één week te gaan! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van jacquelieninsuriname - WaarBenJij.nu Nog één week te gaan! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van jacquelieninsuriname - WaarBenJij.nu

Nog één week te gaan!

Blijf op de hoogte en volg

08 November 2007 | Nederland, Groningen

Dag Lieve Mensen!

Het is bijna zover! Mijn huis staat vol met dozen en de spanning slaat een beetje toe! Dit weekend ga ik mijn huis uit en woensdag om 12.05 vlieg ik richting Paramaribo.
Het is er supertropisch met temperaturen van 26-30 graden!
Ik ga daar stagelopen voor mijn studie fysiotherapie in een praktijk voor diabetespatiënten.
Voor de mensen die denken dat ik ga luieren...helaas, fulltime werken en zelfs op zaterdag ochtend! Maar goed, ik zal niet klagen, ik heb het ruim ingepland dus er is genoeg tijd voor tripjes de jungle in.
Via deze website kan je mij volgen en ik zal proberen regelmatig een berichtje te posten voor de thuisblijvers in Nederland! De internet verbinding in Suriname is niet altijd optimaal maar ik hoop er weinig last van te hebben.
Inc. superbedankt voor de brunch van zondag en bedankt voor de mooie boeken over Suriname! Jullie zijn TOP!

Tot gauw op mijn website!!

• 08 November 2007 - 12:22

Suus:

De eerste die een berichtje plaatst op je site! Woehoe!

De brunch was idd geslaagd! Er komt gewoon straks weer een welkomstbrunch als je terug bent:-), want we gaan je allemaal erg missen hoor Jacque!

• 08 November 2007 - 13:32

Willy:

Nou heel veel succes Jacky en als je terug bent gaan we eens ff stevig op zijn Twents pilsen okay??
    Groetjes
    xxx

• 08 November 2007 - 14:14

Marita:

Hoi Sjakkie!!

Nou je website doet het hoor! Ik zal hem goed in de gaten houden in de tijd dat je weg bent!!
    Maar daarvoor zie ik je nog wel!

xx

• 08 November 2007 - 21:03

Floris Post:

Succes.

• 09 November 2007 - 12:45

Maaike:

Hey Jacques!!

Leuk dat je zo'n site hebt gedaan!! Ik houd je zekers in de gaatjes!! Maar eerst zie ik je morgen nog wel als je je dozen komt brengen... Kzal zo ff wat reorganiseren in huis, ruimte maken...:D

Kussie!

• 11 November 2007 - 15:40

Anne:

Sjakkasis,

Ontzettend veel plezier in Suriname. Ga je volgen op je site! Ik kijk uit naar de mooie verhalen en pictures. Doe voorzichtig en pas op voor de beestjes. Ga lekker aan de roti jammi jammi.
    Liefs Tox

• 11 November 2007 - 20:37

Anne:

Hey Sjak!

Spannend he! wij vliegen donderdag!:)
    Nog allemaal gelukt met je scriptie?
    Ik wens je super veel plezier en succes daar! geniet ervan!

Liefs Anne (Fysio)

• 11 November 2007 - 21:02

Annely:

Hai meiske,

spannend hoor,dat gaat een mooie ervaring rijker worden!!
    dinsdag avond komen illyane en ik bij je pa en ma eten,kunnen we je ook gedag zeggen en veel plezier wensen, jeroen komt wat later op de avond, hij moet werken in zeeland.
    deze site zal ik trouwens zeker vaak bezoeken.
    tot dinsdag.

dikke kuzz Annely en yaantje

• 12 November 2007 - 20:38

Martina:

Hey Jacque,

Zoals ik aan de telefoon ook al zei: Geniet er van en safe trip!

Ben benieuwd naar al je verhalen. Wij zitten altijd wel zo te zeuren om al die surinamers hier, dus vraag me af wat ze van ons kaasboeren daar vinden! haha

Ik hou je site in de gaten!

Liefs,

Martina

• 14 November 2007 - 12:49

Sil:

Fijn je vanochtend nog ff gesproken te hebben. Nu zit je in het vliegtuig!!
    Hoop echt dat je een toptijd hebt maar dat gaat vast helemaal goedkomen.Ga je volgen!!!
    Dikke kus

• 14 November 2007 - 13:55

Hans En Franca:

Hai Jac.

Wij hebben je vanmorgen uitgezwaaid op Schiphol en nu zit je in het vliegtuig ergens ..... in de lucht.

dikke pakkerd
    Hans en Franca

• 15 November 2007 - 16:20

Jen:

Hey lieve Jacq,

Hoop dat je goed bent aangekomen! Veel plezier en ben benieuwd naar de verhalen.

Hele dikke X, Jen